ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"

[ ΕΛΛΑΔΑ / ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ]
[ Οργανισμός ]
http://www.ag-anargyroi.gr
Δείτε τις πληροφορίες στο μενού από κάτω

Λίγα λόγια για το έργο σας

Ο Σύλλογός μας ξεκίνησε το 1983 από ένα πυρήνα 38 οικογενειών νοητικά υστερούντων ατόμων. Μας ένωσε η κοινή αγωνία για το μέλλον των παιδιών. Σε τι χώρο θα ζήσουν, ποιος θα τα φροντίσει όταν δε θα είμαστε πια κοντά τους, τι έλεγχο θα μπορούσαμε να έχουμε στους όρους ζωής τους ; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα μας όπλισαν στην πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το δικό μας Οικοτροφείο , όπου τα παιδιά μας θα εύρισκαν μόνιμη στέγη, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας και φροντίδας, σε ένα αξιοπρεπές και ανθρώπινο περιβάλλον. Έπειτα από πολλές, σκληρές και επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας. Το Οικοτροφείο μας εγκαινίασε τη λειτουργία του την 1η Σεπτέμβρη του 1997. Σήμερα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" μετέχουν 52 οικογένειες για τον αντίστοιχο αριθμό περιθαλπομένων ατόμων. Η άδεια λειτουργίας προσδιορίζει το οίκημα σαν στέγη για 52 ΑΜΕΑ, με δείκτη νοημοσύνης (IQ) χαμηλότερο του 30%. Στο Καταστατικό αναφέρεται ρητά ότι ο Σύλλογος μας έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, με μόνη επιδίωξη το όφελος των προστατευομένων μελών του.

Πληροφορίες επικοινωνίας

  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"
  • Ημερομηνία Ίδρυσης:01/07/1997
  • Νομός:ΕΛΛΑΔΑ / ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Πόλη:ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Διεύθυνση:ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1, ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗ 15351
  • Τηλέφωνο:2106667180
  • Fax: 2106667188
  • Email:infoag.anargyroi@gmail.com
  • Ιστοσελίδα:http://www.ag-anargyroi.gr

Xάρτης


Υλικό

Δεν υπάρχει

Τελευταίες ανάγκες

Είδη Σπιτιού / Εργαλεία / Ηλεκτρικά / Πιστόλια Θερμού αέρα

Είδη Σπιτιού / Εργαλεία / Ηλεκτρικά / Πιστόλια Θερμού αέρα

Ποσότητα : 1

Είδη Σπιτιού / Κήπος / Έπιπλα / Καρέκλες

Είδη Σπιτιού / Κήπος / Έπιπλα / Καρέκλες

Ποσότητα : 25

Είδη Σπιτιού / Ηλεκτρικά Είδη / Κλιματιστικά

Είδη Σπιτιού / Ηλεκτρικά Είδη / Κλιματιστικά

Ποσότητα : 5

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Το www.desmosdirect.org σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός, με σκοπό να διευκολύνει την κάλυψη των αναγκών κοινωφελών οργανισμών και ευπαθών ομάδων με είδη και υπηρεσίες σε πλεόνασμα ιδιωτών και εταιρειών, με ένα μόνο κλικ. Η κατασκευή του www.desmosdirect.org έχει γίνει δυνατή, χάρη στην υποστήριξη του Katharina Turnauer Privatstiftung και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

www.desmos.org